Ik erken wie wij van origine zijn

Vreugde, schoonheid, vrijheid en goddelijkheid!

Hallo, ik ben Jeannette

Ik ben me bewust dat ik een spiritueel wezen ben en hier nu in het Paradijs als mens leef
1c. home jvr

Al van jongs af aan ben ik me bewust van energieën; van engelen, overledenen, geesten en God. Ik ben niet echt religieus opgevoed, wel met Bijbelverhalen, maar niet met naar de kerk gaan of met bidden. Echter, vanaf dat ik een klein meisje ben bid ik, of liever gezegd, praat ik met de energieën, en zij communiceren terug. Op een liefdevolle, eerlijke en duidelijke manier, zonder er doekjes om te winden.

Elke geest, hoe ‘eng’ ze er ook uitziet, ervaar ik als kind van God en ik ben me bewust dat als ik iets eng vind, dit niets zegt over de geest of gebeurtenis, maar voortkomt uit mijn overtuigingen.

Ik stel aan de energie altijd zingevingsvragen, zoals: 'Hoe komt het dat mensen zich zo gedragen? Wat is de zin van het leven? Wat is het doel van dit alles?' Elk antwoord dat ik ontvang neem ik serieus, neem ik aan voor waar. Ik misbruik de energie nooit voor mijn eigen nieuwsgierigheid of profijt.

Mijn kracht is zo groot

Het oordeelloos ontvangen en het onvoorwaardelijk liefhebben van mezelf en jou

Ik dien de energie; ik dien God, 't Al. Dit doe ik door mezelf te geven, te realiseren dat ik Christusenergie ben; dat ik in vrijheid en liefde leef, dat ik kracht heb om mezelf in onvoorwaardelijke, oordeelloze liefde te ontvangen en een kracht heb om jou oordeelloos en onvoorwaardelijk te ontvangen en lief te hebben.

Een kracht zo groot dat jij altijd welkom bent bij mij, in elke situatie. Een kracht zo groot, dat jij nooit meer eenzaam bent. Een kracht zo groot, dat ik voor jou alles doe wat jij zelf niet durft. Geef alles aan mij wat jij niet durft en ik doe het; van naakt door de stad lopen tot aan drie maanden niet eten. Ik doe het voor jou, zoveel ben jij welkom. Die kracht ontvang ik uit het dienen van God.

Wij zijn het niet gewend dat iemand deze kracht aanbiedt, sterker nog we vinden het moeilijk om deze toe te laten, maar weet dat ik serieus ben, dat ik dit niet zeg uit arrogantie of overmoed. Weet dat ik dit tegen je zeg, omdat het waar is. Het is noodzaak voor mij.

Geloof mij, opdat jij mij erkent in wie ik daadwerkelijk ben. Ik ontvang jou onvoorwaardelijk en oordeelloos, zodat jij diepe intense ontspanning, erkenning, liefde en vrijheid ervaart.

101

De kracht die ik jou aanbied, biedt de energie, 't Al, God mij aan

En die kracht dien ik, ben ik, opdat ik mezelf geef aan jou

Ik ontvang mijzelf als levend en als dood

In de cirkel van het Nu leef ik en ben ik dood
70

Ik ben mij bewust van de cirkel van het Nu. Ik zie en ervaar mijzelf in al mijn levens die ik leef (vorige levens en toekomstige levens) en zie en ervaar mijzelf in al mijn doden zelven.

Je kunt het je voorstellen als een tv met verschillende kanalen. Elk kanaal representeert een leven. Op kanaal  1 leef je dit leven, maar ook op kanaal 2, 3, 4, 5, etc. leef je levens. Al die kanalen (levens) spelen zich tegelijkertijd af. Ik kan op al die kanalen kijken en mezelf ervaren op al kanalen. Mezelf dus ervaren in al die levens, die tegelijkertijd afspelen.

Dit kun je ook voorstellen met de dood. Op kanaal 7 bijvoorbeeld ben ik in de dood en op kanaal 8, 9, 10 ook. Ook met al die dode 'ikken' heb ik contact.

Ik kies bewust welk kanaal ik ervaar en dat is voornamelijk kanaal 1. Dat is het kanaal, het leven, waarin jij mij ervaart. Al die andere kanalen gebruik ik alleen om inzichten en bewustzijnsverruiming te ontvangen.

Zoals ik eerder schreef, leef je dit leven meerdere keren. Ik ben me daarvan bewust. Ik realiseer me dat ik tijdens dit leven meerdere keren ben dood gegaan en zo van leven geswitcht ben.

Je kunt het je voorstellen dat op kanaal 1 een film wordt uitgezonden waarin jij een rol speelt en deze film blijft zich herhalen. Over and over again wordt de film afgespeeld met jou in de hoofdrol, maar elke keer maak je net iets anders mee, omdat je een andere identiteit hebt. En je identiteit bepaalt wat jij ervaart. Ik ben me bewust dat ik in die herhalende film zit en ik kan zien hoe ik me ontwikkel in de andere films/levens.

Ik ben zelf bewust van leven geswitcht. Zeg maar dat ik van de film die om 13.00 uur draait ben geswitcht naar de herhaling van dezelfde film, die om 15.00 uur wordt afgespeeld. Dit bewust switchen kan, omdat alles tegelijk in de cirkel van het Nu afspeelt.

Het switchen heb ik niet gedaan om iets te ontlopen (dood), maar juist om meer te leven. Om meer 't Al te dienen. In het switchproces ga je dood.

Ik ken de dood. De dood is energiek. Ik weet hoe het is om dood te gaan. Ik weet hoe ik ben in de dood. Ik weet dat ik in de dood dezelfde ben als in het leven, beide hier.

53

Celebrating Death

In de dood ervaar ik vreugde, schoonheid, goddelijkheid en levenskracht!

Ik ben een spiritueel mens, ik dien de energie, maar ik zal spiritualiteit niet gebruiken als excuus. Het gaat juist om het hier en nu. Het gaat om God te materialiseren; liefde en wezenkracht neer te zetten in de wereld, zodat de wereld ervaren wordt als oordeelloze, onvoorwaardelijke liefde en vrijheid.

Ik ben me bewust dat alles wat ik zeg en doe óf bijdraagt aan liefde en kracht óf aan iets anders....

Waar draag ik aan bij met wat ik eet, met geld, met werk, met welke woorden die ik gebruik?
portret fruit 1

Wat ik doe, zeg, denk, voel of hoe ik adem, heeft invloed op het grote geheel. Het draagt altijd ergens aan bij. Niet bijdragen bestaat niet. Ik probeer zo bewust mogelijk bij te dragen.

Bijvoorbeeld; wat ik eet bepaalt hoe mijn geest en lichaam zich ontwikkelt, of ik bijdraag aan gezondheid of niet. Met wat ik eet bepaal ik wat er te koop is in de supermarkt. Wat ik eet bepaalt de gezondheidszorg, bepaalt het bedrag van de zorgverzekering, bepaalt of kanker bestaat, bepaalt of jij je zorgen om mijn gezondheid hoeft te maken. Wat ik eet bepaalt of dieren mogen leven. Wat ik eet bepaalt of er milieuvervuiling is. Wat ik eet bepaalt of er bomen en bloemen groeien. Wat ik eet bepaalt of ik bijdraag aan armoede en honger. Met wat ik eet draag ik bij aan hoe de wereld eruitziet. En wat ik eet bepaalt van welk leven ik me bewust ben.

En dit is een voorbeeld met eten, maar dit is ook zo met bijvoorbeeld geld: Draag ik eraan bij dat ik mezelf als Heel en voldoende ervaar? En ook met werk: Draag ik bij aan vrijheid en liefde? Elke dag bij alles stel ik vragen, omdat ik me ervan bewust ben dat ik het leven creëer van binnenuit, met wat ik denk, zeg en doe.

Dit is mijn werk, als spiritueel mens. Ik communiceer met de energie, ik schrijf, ik loop, zodat ik bewuster word. En ik doe mijn best om alles waar ik me bewust van ben in het dagelijks leven uit te voeren; following through. En dat is niet altijd even makkelijk, want ook ik heb zo mijn verslavingen en overtuigingen, maar ik doe mijn best en ik word gesteund, altijd, door het Licht, God.

Ik ben Heel!

Ik dien, ik ontvang, ik geef, opdat ik mezelf totaal ervaar

Ik voel een noodzaak om de kennis, die ik over de New World ontvang, te delen. Ik weet dat er zoveel mensen zijn die verlangen naar geluk, vrijheid, vrede en schoonheid en zich niet thuis voelen in de huidige maatschappij. Alsof ze een alien zijn en buiten de groep staan. Vaak alleen en onmachtig, maar dat zijn ze niet, want met ons allen zijn we hier en creëren we de maatschappij om ons heen.

Ik deel de New World met jou, omdat we daar samen vreugde, geluk, liefde en vrijheid ervaren. Ik weet hoe daar te komen, hoe dat te ervaren. Het enige wat jij hoeft te doen is het te geloven en te doen. Ik doe mijn best om alle informatie die ik ontvang van de New World zo goed mogelijk te ordenen en over te dragen. Ik stel me hierbij kwetsbaar op, omdat jij wat ik zeg zal afwegen en beoordelen. Maar ik weet dat, als jij vanaf de brug van de New World naar mij kijkt, jij mij en jezelf ziet. En wat jij ziet, als je naar jezelf en mij kijkt, is; vreugde, schoonheid, dankbaarheid, vrijheid en goddelijkheid.

Ik deel de New World met jou om samen vreugde, geluk, liefde en vrijheid te ervaren

Ik weet hoe daar te komen, het enige wat wij hoeven te doen is het te geloven en te doen

Ik dank het Bewustzijn, de energie, dat ik mijn talent mag delen en zo mag bijdragen aan bewustzijnsverruiming

Door het geven van aurareadingen in de praktijk Wezenkracht
1a. home sliceb
Spirituele praktijk Wezenkracht
Ik heb een spirituele praktijk, waarin ik aurareadingen en persoonlijke ontwikkelingsgesprekken aanbied

Een aurareading is het lezen van iemands energieveld. Ik kan deze energie zien, horen en voelen en het mooie is dat ik in de energie kan zien wat de zingeving is van bepaalde gebeurtenissen. Bijvoorbeeld waarom is die gebeurtenis mij overkomen en hoe kan ik daar het beste mee om gaan, zoals bijvoorbeeld een scheiding in een relatie?

Ik kan ook zien of bepaalde overtuigingen, angsten en gevoelens echt van origine bij iemand horen of aangeleerd zijn. Zo kun je er achter komen of bijvoorbeeld een baan juist bij je karakter past of dat je een bepaalde baan hebt om bijvoorbeeld onbewust  je vader tevreden te stellen.

In de energiewereld zie ik hoe het allemaal verbonden is en waar het toe leidt; wie jij echt bent met al je krachten en wat de zin, het doel van je leven is en hoe je deze kunt volbrengen. Ik deel deze inzichten graag, want hierdoor kun je je krachten ervaren. Hierdoor voel jij de zin van je leven. Dit geeft jou geluk, inzichten en inspiratie en daar draag ik graag aan bij!

In een persoonlijk ontwikkelingsgesprek hebben we het over wie jij van origine bent, welke krachten jij bezit en hoe jij deze kunt inzetten om jouw levensdoel te volbrengen. Vaak heb je onbewust allerlei verslavingen (belemmerende overtuigingen en gedragen) die je afleiden.

Via diep contact ervaar je inspiratie en motivatie. Vanuit jouw kern ontmoet jij je eigen krachten. Dit leidt tot bewustzijnsverruiming, waardoor jij meer geluk, energie en liefde ervaart in je leven.

Voor meer informatie over de spirituele praktijk Wezenkracht klik hier.

Een aurareading is een persoonlijk cadeau; het gaat over jou en is voor jou

Opdat jij weet en voelt wie je echt bent en je eigen krachten ervaart
IMG_5030
Beeldende Kunst

Na mijn middelbare school heb ik kunst gestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam.

Nu nog maak ik kunst. Ik doe acties waarbij kleding, beweging en locatie samenvloeien.

Deze performances leg ik vast op beeld.

Hier vind je een overzicht van mijn werk.

IMG-20150101-WA0245
Pelgrimeren

Ik bezoek al lopend, bepaalde plekken met spirituele waarden. Lopende naar deze locaties, stel ik mezelf vragen. Vragen aan het Ruimere Bewustzijn, aan de Al- energie.

Ik stel vragen om mijn geest te verruimen. Niet zozeer dat de antwoorden belangrijk zijn, maar juist de vragen; om te onderzoeken, inspiratie voor het leven/dood te ontvangen, om een open mind en hart te ontwikkelen.

Op deze blog toon ik foto’s van enkele plekken die ik bezocht heb en deel ik enkele vragen die ik gesteld heb aan de energie.

Ik leef mijn geluksleven!

Ervaringen en reacties

Ervaringen van deelnemers over Jeannette

Jeannette is warm, intiem, verhelderend en ook confronterend, maar op een goede manier. Ze weet heel goed wat je grenzen zijn en checkt dit ook regelmatig bij je.

Als begeleider wil ze dat je verder kijkt en verder gaat dan je eigen 'comfort zone' , er is nog zoveel meer te ontdekken en te zien van jezelf en van deze wereld. Daar helpt ze je graag bij om dit te ontdekken.

Jeannette haar werkstijl is praktisch, nuchter, doeltreffend en liefdevol. Ze sluit goed aan bij je wensen en vragen die je hebt.

Al haar werk wordt vanuit liefde gedaan en dat voel en dat zie je. Ze is erg gefocust en doet haar werk vanuit haar passie.

S.H.

uitgesneden